contact@frenda.nl | 06-21562303

Samsung-baas is Apple-fanboy

Deel dit:

Wat kun je in de toekomst van Samsung verwachten wanneer de Chief Strategy Officer (CSO) in een interview met MIT Technology Review bekent dat hij thuis alleen maar Apple-producten gebruikt? Waarschijnlijk niets.

CSO Young Sohn is verslingerd aan Apple om het bijbehorende ecosysteem: de eenvoud waarmee alle apparaten – iOS en Mac – met elkaar communiceren en content uitwisselen via iCloud. Tegelijkertijd erkent Sohn dat Samsung een apparaat-georienteerd bedrijf is, die voor de software, diensten en integratie afhankelijk is van derde partijen als Google.

Samsung zal er daarom een zware dobber aan hebben om op het gebied van integratie Apple de loef af te steken. Het ligt meer voor de hand dat Google deze handschoen oppakt, maar met de veelheid aan Android-apparaten is dat geen eenvoudige klus. Het is ook de vraag of Samsung blij wordt van deze afhankelijke positie. Zolang ze veel apparaten blijven verkopen zal Samsung er waarschijnlijk niet wakker om liggen, maar tot die tijd deelt Young Sohn wel z’n agenda, foto’s en contacten met z’n familie in Zuid-Korea via iCloud.

Bron: Onemorething.nl

Reacties

    Stel uw vraag?

    Bedankt!! Uw bericht is verzonden, u ontvangt spoedig bericht van mij.

    Er is een probleem bij het verzenden van uw bericht.. Probeer het later nog eens a.u.b.

    Uw bericht wordt verzonden..